De knoop is doorgehakt, jullie willen gaan trouwen in Frankrijk. Wij kunnen je beloven dat dit een perfecte keuze is. Want trouwen in Frankrijk en de vieren met jullie dierbaren, is niet alleen ontzettend romantisch en gezellig, maar ook een herinnering voor het leven. Niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie gasten. Ons streven is om de bruiloft zo magisch mogelijk te maken.

Maar waar te beginnen? Het organiseren van een bruiloft in Frankrijk is ontzettend tijdrovend. En niet alleen dat, hoe weet je de juiste locatie te vinden, geen last te hebben van de taalbarrière en betrouwbare en kwalitatieve leveranciers te vinden?

trouwen in frankrijk

Wij kunnen jullie daarbij helpen!

Door onze ervaring en een betrouwbaar netwerk, zorgen wij ervoor dat de bruiloft van jullie wensen georganiseerd wordt en dat jullie je nergens druk over hoeven te maken. Tot in de details gaan wij voor jullie aan de slag, want details maken het verschil!

In plaats van samen aan de keukentafel met een glas champagne op zoek te gaan naar de mooiste plekjes en de beste leveranciers, kunnen jullie samen genieten van die champagne, maar dan als date night. Want wij nemen het voor jullie uit handen.

Wij dienen als personal wedding assistent, agenda, vertrouwenspersoon en daarnaast drinken we graag een glaasje mee als we op bezoek zijn. Maar koffie is uiteraard ook heerlijk!

Onderstaand staan er al diverse mogelijkheden beschreven over hoe je ons kunt inzetten voor jullie huwelijk. Toch liever iets anders? Neem dan gerust contact op, wij helpen jullie graag!


Locatie en budget analyse

Willen jullie gaan trouwen in Frankrijk maar heb je geen idee wat de kosten hier van zijn en of dit passend is bij jullie wensen?

Wij kunnen jullie helpen!

Het is heel moeilijk om een gemiddelde prijsindicatie te geven omdat het zo verschilt per gebied en het ook zeer afhankelijk is van jullie wensen.

Wat bieden wij:
– Gesprek waarin we jullie wensen bespreken.
– Voorstel van 3 passende locaties met de daarbij horende kosten.
– Budget analyse.
– Dit wordt gepresenteerd op een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier.
– Gesprek waarin jullie nog eventuele vragen kunnen stellen nadat jullie de analyse hebben ontvangen en deze rustig hebben besproken met elkaar.

Dit pakket kan je altijd nog uitbreiden met de andere opties!

Investering: € 395,-

Leveranciers selecteren

Hebben jullie al een fijne locatie gevonden maar kunnen jullie nog wel wat hulp gebruiken van het kiezen van de juiste leveranciers in de omgeving?

Met ons brede netwerk kunnen wij jullie gemakkelijk verder helpen.

Wat bieden wij:
– Gesprek waarin we bespreken wat er al geregeld is en waar jullie nog naar op zoek zijn.
– Per onderdeel 2 a 3 passende leveranciers in jullie omgeving welke passen bij jullie budget. Let op, hierbij houden wij geen rekening met de beschikbaarheid.
– Dit wordt gepresenteerd op een duidelijke en visueel aantrekkelijke manier.

Willen jullie dit pakket graag uitbreiden?

Dat kan! Voor nog geen € 295,- boven op de bestaande investering, nemen wij contact op met de leveranciers, vragen wij de offertes aan en boeken wij ze. Nadat de leverancier geboekt is, dragen wij het contact over aan jullie.

Investering: € 295,-

Wedding Planning

Een prachtige locatie, een weekend lang met jullie dierbaren verblijven op een prachtige, zonnige plek waar jullie de liefde zullen vieren.

Maar waar begin je?

Graag gaan wij voor jullie aan de slag om een prachtig huwelijksweekend te organiseren volledig naar jullie wensen en budget.

Wat bieden wij:
– Gratis kennismakingsgesprek waaruit een offerte op maat volgt.
– Zoektocht naar de perfecte locatie.
– Budget management.
– Leveranciers selectie, onderhouden van contact en organisatie van het huwelijk.
– Schema management, we houden de tijd in de gaten qua planning en maken het draaiboek voor de bruiloft.
– Coördinatie van de gasten en ook zijn wij het aanspreekpunt voor jullie gasten.
– Bruiloft coördinatie. Het gehele weekend zijn wij aanwezig om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes goed zal verlopen.

Investering vanaf € 4200,-

* Een offerte is altijd exclusief aan te schaffen of in te huren materiaal.
* Prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief reis- en verblijfskosten. Reiskosten in Nederland zijn € 0,25 per kilometer vanaf Bleiswijk.

Volg ons op Instagram