De knoop is doorgehakt, jullie willen gaan trouwen in Frankrijk. Wij kunnen je beloven dat dit een perfecte keuze is. Want trouwen in Frankrijk en de vieren met jullie dierbaren, is niet alleen ontzettend romantisch en gezellig, maar ook een herinnering voor het leven. Niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie gasten. Ons streven is om de bruiloft zo magisch mogelijk te maken.

Maar waar te beginnen? Het organiseren van een bruiloft in Frankrijk is ontzettend tijdrovend. En niet alleen dat, hoe weet je de juiste locatie te vinden, geen last te hebben van de taalbarrière en betrouwbare en kwalitatieve leveranciers te vinden?

Wij kunnen jullie daarbij helpen!

Door onze ervaring en een betrouwbaar netwerk, zorgen wij ervoor dat de bruiloft van jullie wensen georganiseerd wordt en dat jullie je nergens druk over hoeven te maken. Tot in de details gaan wij voor jullie aan de slag, want details maken het verschil!

In plaats van samen aan de keukentafel met een glas champagne op zoek te gaan naar de mooiste plekjes en de beste leveranciers, kunnen jullie samen genieten van die champagne, maar dan als date night. Want wij nemen het voor jullie uit handen.

Wij dienen als full service wedding planner, personal wedding assistent, agenda, vertrouwenspersoon en daarnaast drinken we graag een glaasje mee als we op bezoek zijn. Maar koffie of thee is uiteraard ook heerlijk!

Onderstaand is er beschreven over hoe je ons kunt inzetten voor jullie huwelijk. Toch liever iets anders? Alles is maatwerk, neem gerust contact op, wij helpen jullie graag!


Wedding Planning

Een prachtige locatie, een weekend lang met jullie dierbaren verblijven op een prachtige, zonnige plek waar jullie de liefde zullen vieren.

Maar waar begin je?

Graag gaan wij voor jullie aan de slag om een prachtig huwelijksweekend te organiseren volledig naar jullie wensen en budget.

Wat bieden wij:
– Gratis kennismakingsgesprek waaruit een offerte op maat volgt.
– Zoektocht naar de perfecte locatie.
– Budget management.
– Leveranciers selectie, onderhouden van contact en organisatie van het huwelijk.
– Schema management, we houden de tijd in de gaten qua planning en maken het draaiboek voor de bruiloft.
– Coördinatie van de gasten en ook zijn wij het aanspreekpunt voor jullie gasten.
– Bruiloft coördinatie. Het gehele weekend zijn wij aanwezig om er voor te zorgen dat alles tot in de puntjes goed zal verlopen.

Investering: Elk bruidspaar heeft unieke wensen en daarom is geen enkele bruiloft hetzelfde. Samen met jullie creëren wij maatwerk geheel naar jullie wens. Om deze reden worden onze offertes ook op maat gemaakt. Wij werken met een vanaf prijs van 6.650 euro, dit is gebaseerd op minimaal 70 uur met een uurtarief van 95 euro.

* Een offerte is altijd exclusief aan te schaffen of in te huren materiaal.
* Prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief reis- en verblijfskosten. Reiskosten in Nederland zijn € 0,35 per kilometer vanaf Berkel en Rodenrijs.

Volg ons op Instagram