Enthousiast, ik lach veel en drink graag cappucino!

Bonjour, wat leuk dat je rond kijkt op onze website!
Maar wie is nou het gezicht achter Trouwen in Frankrijk?

Ik ben Lisanne Kamp, geboren op 31 oktober 1988 en een levensgenieter! Geboren in Rotterdam, opgegroeid in Bleiswijk en nu woon ik in Berkel en Rodenrijs. Bij mijn ouders ben ik opgegroeid met katten en honden, dus ik denk dat ik een crazy cat lady en dog lover tegelijk ben ;-)!

Al sinds mijn 16de werk ik in de horeca. Ik ben werkzaam geweest in restaurants, bars, hotels, een sterrenzaak, de catering en luxe trouwlocaties. Eigenlijk alle afdelingen van de horeca heb ik wel gezien. Tijdens mijn opleiding van Horeca Ondernemer Manager heb ik een jaar stage gelopen in New Orleans, USA. Experience of a lifetime! Voor meer info over mijn werkervaring verwijs ik je graag door naar mijn LinkedIn.

lisanne kamp trouwen in frankrijk

Ik ben gek op..

Lekker eten en drinken met vrienden en familie! Mijn vrije avonden breng ik graag door met mijn vrienden, uit eten gaan, drankjes doen of spelletjes spelen. Ook ben ik gek op koken! Nieuwe recepten uitproberen en koken vind ik heerlijk! Het bezoeken van nieuwe breakfast/brunch/lunch hotspots in Rotterdam doe ik ook graag, soms gaat zelfs de laptop mee en ga ik aan het werk met een goede kop koffie en wat lekkers te eten. Om al dat eten en drinken te compenseren, sport ik 2x in de week én ben ik 1x in de week in de dansschool te vinden waar ik les geef! Ik ben echt gek op dansen, ik ben dan ook altijd enthousiast te maken voor een goed festival!

Voor een vakantie, kan je mij wakker maken. Daarom voelt mijn werk als weddingplanner in Frankrijk niet persé als werk, ondanks dat ik keihard werk tijdens zo’n wedding weekend! Ik ben gek op de natuur, het ontmoeten van nieuwe mensen, prachtige uitzichten en vooral genieten van de lokale keuken met smaakvolle wijnen. Oooh, er staat nog zo veel wat ik wil zien op mijn verlanglijstje!

Waar komt mijn passie voor bruiloften vandaan?

Mijn liefde voor bruiloften is begonnen bij Restaurant Niven *, hier mocht ik mijn eerste bruiloft verzorgen en dat vond ik geweldig! Ik voelde me zo verantwoordelijk en zorgde er keer op keer voor dat alles soepel liep en het bruidspaar de beste ervaring had die ze zich konden wensen! Dit vond ik zo bijzonder om te doen en als het bruidspaar helemaal gelukkig naar huis ging, ging ik dat ook.

Na een jaar ben ik overgestapt naar Kasteel De Hooge Vuursche, een luxe trouwlocatie. Hier kon ik mijzelf specialiseren op het gebied van bruiloften en het werken daarvan. Elke bruiloft was anders en de een nog bijzonderder dan de andere! Ik merkte hier al gauw dat ik in deze branche op mijn plek zat. Het snel schakelen en denken in oplossingen past helemaal in mijn straatje, geen werkdag was hetzelfde!
Na elke voltooide bruiloft ging ik happy en vol mooie verhalen naar huis. Zo wil toch iedereen van zijn werk naar huis kunnen rijden?
Toen ik enkele jaren later, de mogelijkheid kreeg om het werken voor een baas achter me te laten, heb ik besloten er voor te gaan. In 2017 heb ik Your Weddingplanner opgestart.

Vroeger ging ik altijd met mijn ouders op vakantie naar Frankrijk en hier heb ik zeer fijne herinneringen aan. Omdat ik graag bruiloften in het buitenland organiseer, heb ik besloten mijzelf te specialiseren in Frankrijk. Met Trouwen in Frankrijk richt ik mijn dan ook alleen op Frankrijk, zoals de naam het al zegt.

Zijn jullie nieuwsgierig naar wat ik voor jullie kan betekenen? Neem dan contact op. Ik leer jullie graag kennen!

Liefs, Lisanne