Hebben jullie er voor gekozen om te trouwen in Frankrijk? Goede keuze, Frankrijk is een zeer romantisch decor voor jullie huwerlijk! Maar het kiezen van een passende regio is erg belangrijk…

Provence

Uitgestrekte velden met geurige lavendel, schilderachtige kunstenaarsdorpjes en een kleurrijk bergachtig landschap als romantisch decor voor jullie huwelijk? Ga dan trouwen in de Provence en geniet aan lange tafels tussen de wijngaarden.

Côte d’Azur

Trouwen aan de Côte d’Azur betekent romantiek ten top. Elkaar het jawoord geven kan in een van de mondaine kustplaatsen, met je blote voeten in het goudgele zand, tussen de wijngaarden of midden in de prachtige groene natuur op een sprookjesachtig landgoed. Waar je ook voor kiest, onvergetelijk wordt het!

Languedoc-Roussillon

Droom je van een sprookjeshuwelijk op een unieke en betoverende locatie in Frankrijk? Dan is Languedoc-Roussillon misschien wel jullie perfecte plek om te trouwen. Met haar ranke cipressen, eindeloze wijngaarden, kilometerslange zandstranden, chique châteaus en rijke gastronomie, geniet je hier van het ultieme joie de vivre-gevoel.

Dordogne

De Dordogne bevat alle ingrediënten voor een betoverende bruiloft: een prachtig ongerept en groen landschap, een rijke gastronomie en sprookjesachtige kastelen, waarin jij en je lief elkaar het jawoord kunnen geven.